OM KONN.SE

Vi vill skapa kunskap och ökad upplevelse av alkoholfri dryck hos många människor!

På KONN brinner vi för service och vill ge dig möjligheten att uppleva de bästa dryckerna utan alkohol med smidiga leveranser direkt till din dörr eller till ett ombud i närheten. Idag finns ett väldigt stort utbud av bra drycker utan alkohol, något som enligt oss förtjänar uppmärksamhet. Det är drycker som gör sig bra till mat, eller precis som de är vid ett annat tillfälle.

I vårt sortiment hittar du en blandning av välkända varumärken men även sådana som du kanske inte har sett tidigare. För oss är det viktigt med en blandning där du kan luta dig tillbaka och vara bekväm, men samtidigt testa de nya och innovativa dryckerna.

Vårt mål är att finnas här för dig när du behöver hjälp, tips eller rekommendationer. Ta kontakt med oss och berätta till vad du önskar en bra dryck, så återkommer vi till dig.

Alkoholfria alternativ är viktigt och blir allt mer populärt i Sverige. Många värderar sin hälsa och väljer att dricka medvetet eller inte alls. Samtidigt vill man inte välja bort trevliga middagar eller umgänge med vänner och då är dryck utan alkohol ett bra alternativ. Med en vision om att förmedla kunskap och en ökad upplevelse av alkoholfri dryck bestämde jag mig för att starta KONN. 

Robin Malmros

Grundare av KONN

Såhär säger några av våra kunder

På Instagram ger vi tips och inspiration!