Integritetspolicy

1. Bolagsinformation

Företagsnamn: KONN Sweden AB
Organisationsnummer: 559216-3322
Hemsida: www.konn.se
Kontakt: [email protected]

KONN Sweden AB är mycket mån om din personliga integritet och vill att du ska kunna känna dig tyck när du handlar hos oss. Vi kommer därför att skydda och respektera dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning.

2. Personuppgiftsansvarig

KONN Sweden AB med org. 559216-3322 är ansvarig för hur dina personuppgifter behandlas och att det görs efter aktuell lagstiftning.

3. Varför tillhandahåller vi dina personuppgifter?

KONN Sweden AB med org. 559216-3322 samlar in och behandlar dina personuppgifter för att du ska kunna genomföra köp, prenumerera på nyhetsbrev samt för att vi ska kunna kontakta dig i service och informationsärenden.

Syftet med att vi behandlar dina personuppgifter är att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund, såsom genomförande av köp, leverans av produkter samt fakturering/betalning. Även för att kunna ge dig information och anpassade erbjudanden via e-post, följa tillämplig lagstiftning (t.ex. bokföringslagen) samt möjliggöra en bra kundservice.

4. Vilka personuppgifter tillhandahåller KONN Sweden AB?

Vi samlar och tillhandahåller enbart information som du personligen har lämnat till oss. De personuppgifter som vi samlar in inkluderat ditt namn, telefonnummer, e-postadress, privat adress, handel-information samt behandlingsinformation. När du väljer att betala med faktura måste du även uppge ditt personnummer. Personnummer och kortnummer lagras inte av KONN Sweden AB utan av vår samarbetspartner Klarna som i sin tur hanterar den helt enligt GDPR-regelverket.

Vi samlar även in IP-adress och vill information om din användning av www.konn.se.

5. Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Vi sparar dina uppgifter så länge som det finns behov för att uppfylla de ändamål som vi angivit ovan. De sparas även under den tid som krävs enligt tillämplig lag, t.ex. bokföringslagen. KONN Sweden AB sparar dina personuppgifter i högst två år efter att din order har levererats. Om du får direktmarknadsföring från KONN som du inte längre vill mottaga, kan du avregistrera dig från utskick likt detta genom att kontakta oss på [email protected]

6. Hur använder vi dina uppgifter?

Ditt namn och din adress kommer att finnas synligt på det paket som skickas till dig med dina beställning. Ditt telefonnummer kan vi eller våra externa transportörer använda för att komma i kontakt med dig gällande leverans eller beställning. KONN Sweden AB kan även kontakta dig för frågor kring en order som lagts eller vi andra eventuella problem.

KONN Sweden AB kommer via din mailadress att kommunicera nyhetsbrev som innehåller erbjudanden, information om produkter, nyheter, recept eller liknande information.

KONN Sweden AB använder cookies på hemsidan för att anpassa köpupplevelsen för dig som kund som för att dokumentera anonym statistik.

7. Vem har tillgång till dina uppgifter?

Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje part i reklamsyfte. Dina personuppgifter kan dock lämnas till tredje part om det krävs för att tillhandahålla tjänster till dig eller leverantören för att kunna hantera transporten av dina varor.

Dina uppgifter kan också lämnas ut där det är nödvändigt för att följa svensk lag som myndighetsbegäran eller domstolsbeslut.

8. Vilka är dina rättigheter?

Du har när som helst rätt att få ta del av dina personuppgifter behandlas av KONN Sweden AB. Om eventuella personuppgifter om dig är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att begära rättning, radering eller komplettering. Du ska i dessa fall kontakta oss på [email protected]

9. Kontaktinformation

Du kan när som helst kontakta oss gällande frågor om våra integritetspolicy samt behandlingen av dina personuppgifter. Vår mailadress för denna typ av frågor är: [email protected]