Dryckespaket via KONN

KONN kombinerar åt dig!

Ta kontakt med oss på KONN så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig inför din stora dag, middag, fest eller speciella tillfälle.

Till vilket tillfälle önskar du exklusiv alkoholfri dryck?

Håller du inte med om att de som väljer att avstå alkohol ska få samma upplevelse av dryck som de andra? Kvalitativ och genomtänkta val av alkoholfri dryck i kombination med t.ex. mat är en självklarhet.

Vi hjälper dig och ser till att drycken uppfyller dina gästers eller kunders förväntan. Till vilket tillfälle önskar du dryck utan alkohol? Läs gärna längre ner om några av de tillfällen vi hjälper dig som kund till oss med de bästa alkoholfria produkterna. När du tar kontakt med oss hjälper vi dig med skräddarsydda dryckespaket helt anpassade efter ditt tillfälle eller önskemål.

Har du några frågor? Kika in i vår FAQ eller kontakta oss.

Dryck till ditt bröllop

Ska du gifta dig eller hjälper du till med planeringen inför ett bröllop? Det är viktigt att alla gäster får samma upplevelse när det kommer till dryck under dagen och till middagen. Vi på KONN hjälper gärna till med den alkoholfria drycken. Läs mer här.

Dryck till din middag

Är det din tur att anordna en middag? Då hjälper vi gärna till med tips och rekommendationer på dryck som i kombination med den mat som du har valt att servera blir helt perfekt. Läs mer här.

Alkoholfri Dryck till din middag som du har anordnat till din vänner.
Alkoholfritt till din fest som du har hemma med vännerna.

Dryck till din fest

Ska du bjuda din vänner på en fest? Då bör det finnas bra alkoholfria alternativ till de som vill dricka medvetet eller inte alls. Vi hjälper dig gärna med tips och rekommendationer för din fest. Läs mer här.

Dryck till ditt företag

Finns det något bättre än att fira sina framgångar? Självklart ska det i sånna fall finnas bra alkoholfria alternativ till din personal som väljer att dricka medvetet eller inte alls. Läs mer här.

Alkoholfri Dryck till festen med ditt företag.

Dryck till restaurang

Driver du en restaurang eller ansvarar för restaurangens dryck? Då hoppas vi att du är mån om vad ni erbjuder gästerna. Hos oss finner du den bästa alkoholfria drycken. Läs mer här.